neodisher neomoscan
NLFR
neodisher® MediClean advanced
Dr. Weigert - Hygiene mit System

Medisch en laboratorium reiniging en desinfectie

Hygiëne in de medische technologie

Nergens zijn hygiëneaspecten zó belangrijk als in de medisch wereld. En nergens heeft Dr. Weigert zich méér ingezet om wereldwijd de norm te bepalen als het gaat om hygiëne op topniveau.

Medisch en laboratorium reiniging en desinfectie

Keukenhygiene

Perfecte hygiëne in de keuken

In de professionele keuken speelt hygiëne een enorm grote rol. Of het nu om machinale vaatwassystemen gaat of om keuken- en persoonlijke hygiëne, alleen een partner die uitblinkt met krachtige producten en de juiste expertise kan echte veiligheid bieden.

Keukenhygiene

Hygiëne in de farma en cosmetische industrie

Veilige desinfectie van productielijnen.

Of het nu in de farmaceutische en cosmetische industrie, de zuivelindustrie of de drank en voedingsindustrie is - zonder een veilige reiniging en ontsmetting van de productiemethoden zijn een hoge kwaliteit en een lange levensduur evenmin te behalen als de naleving van de regelgeving en wettelijke bepalingen.

Hygiëne in de farma en cosmetische industrie
Producten
Downloads
Contactpersoon

The initial certification of Dr. Weigert according to the Medical Device Regulation, VO (EC) 2017/745 (MDR), has finally been completed.

Lees meer

The weigomatic compact SMART dosing system is the innovative answer to the question of how to cost-effectively and efficiently clean items in…

Lees meer
Dr. Weigert - Hygiene mit System

Dr. Weigert - Nieuwsbrief

In endoNEWS INTERNATIONAL informeren wij u één keer per jaar over onderwerpen omtrent endoscoopreiniging.