neodisher neomoscan
NLFR

Coronavirus-info: wij staan voor u klaar!

Wij willen u naar aanleiding van de actuele situatie laten weten dat wij, gezien de huidige maatregelen en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, onze service blijven aanbieden. Desgewenst kunnen wij u ook nu de benodigde technische ondersteuning bieden.

Hier vindt u uw contactpersoon
Lees verder op onze infopagina over het coronavirus

neodisher Medisch en laboratorium reiniging en desinfectie

Hygiëne in de medische technologie

Nergens zijn hygiëneaspecten zó belangrijk als in de medisch wereld. En nergens heeft Dr. Weigert zich méér ingezet om wereldwijd de norm te bepalen als het gaat om hygiëne op topniveau.

neodisher KeukenhygieneKeukenhygiene – machinale reiniging

Perfecte hygiëne in de keuken

In de professionele keuken speelt hygiëne een enorm grote rol. Of het nu om machinale vaatwassystemen gaat of om keuken- en persoonlijke hygiëne, alleen een partner die uitblinkt met krachtige producten en de juiste expertise kan echte veiligheid bieden.

neomoscan Hygiëne in de farma en cosmetische industrie

Veilige desinfectie van productielijnen

Of het nu in de farmaceutische en cosmetische industrie, de zuivelindustrie of de drank en voedingsindustrie is - zonder een veilige reiniging en ontsmetting van de productiemethoden zijn een hoge kwaliteit en een lange levensduur evenmin te behalen als de naleving van de regelgeving en wettelijke bepalingen.

Producten
Downloads
Contactpersoon

Update - Coronavirus SARS-CoV-2 (Covid-19)

The World Health Organisation (WHO) declared Covid-19 a pandemic on 11.03.2020. It is expected that the infections will increase in the next days and weeks.

Bericht lezen

Dr. Weigert - Nieuwsbrief

In endoNEWS INTERNATIONAL informeren wij u één keer per jaar over onderwerpen omtrent endoscoopreiniging.

Dr. Weigert nieuwsbrief

endoNEWS INTERNATIONAL (1x per jaar): Algemene informatie over onderwerpen omtrent endoscoopreiniging; nieuwe procedures en producten van Dr. Weigert.


Voorbeeld, analyse, herroeping | Gegevensbescherming